Schilderwerk

Schilderwerk

Het onderhoud van uw woning is enorm belangrijk. Is uw woning toe aan een schilderbeurt, dan bent u bij Klussenbedrijf Steenvoorde aan het juiste adres. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij zorgen met de beste materialen en nieuwste technieken voor een perfecte afwerking. Buitenschilderwerk wordt uitgevoerd met producten van gerenommeerde verffabrikanten, waarbij de keuze van de materialen wordt afgestemd op het object en uw wensen.

Voor het binnenschilderwerk kan gekozen worden tussen traditionele en watergedragen verfproducten. Deze laatste hebben het voordeel dat ze sneller drogen en voor minder stankoverlast zorgen.


Wat is er nodig: onderhoud, reparatie of vervanging? Dit kunnen wij samen met u bepalen, maar hangt helemaal af van de conditie van uw houtwerk. In het Nederlandse klimaat kan er gemakkelijk houtrot ontstaan door:


- beschadigingen aan kozijnen

- condens dat niet weg kan en daardoor in het hout trekt

- open staan van kitafdichting

- achterstallig onderhoud


Vervanging van een kozijn is niet altijd noodzakelijk. Vraag bij ons naar de mogelijkheden van houtrotreparatie.Het plaatsen van ruiten

Dubbel glas en hoog rendement glas isoleren beter dan enkel glas, en verbeteren uw wooncomfort. Bovendien bespaart u ermee op uw stookkosten, zo verdient de investering zichzelf terug.

Ook als ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan dubbel glas of hoog rendement glas al rendabel zijn. Er zijn verschillende soorten isolerend glas, met verschillende isolatiewaarden. U kunt bij ons voor advies terecht welke optie voor uw woning het meest geschikt is.


Enkele voorbeelden van schilderwerk.
Onder: woning in Leiden


Achterzijde woning

Boven en rechts: woning in Woudrichem


Onder en rechts: woning in Papendrecht

Woning in Noordwijk aan Zee

Schilderwerk in villa in Berkenwoude.

Houtrot-reparatie en schilderwerk woning Zoeterwoude.

Buitenschilderwerk vakantiewoning in Lunteren.

Na:

Voor...